Contact gegevens,
PeeCeeRob projects
Zakelijke dienstverlening
Noord-Holland

Ons Inschrijvingsnummer bij de Kamer van Koophandel is 37162427

 

Bij benadering via het web bewaren wij:

  • Uw e-mailadres als u dit aan ons communiceert [Deze informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties voor en/of commerciële doeleinden]

  • Google analytics data [Diensten zoals Google Analytics maken gebruik van analytische cookies. Door middel van deze cookies krijgen eigenaren van websites inzicht in het gebruik van hun website. De privacy van de bezoeker blijft met deze analytische cookies gewaarborgd., Deze informatie wordt enkel gebruikt om de inhoud van onze website te verbeteren.]
  • Informatie over gebruik Analytics en opt-out
    Voor het gebruik van Google Analytics-cookies hebben wij in de beheer omgeving van Google alvast vooruitlopend op de e-privacy verordening 2019, de volgende privacy maatregelen getroffen; hiermee is PeeCeeRob alvast e-privacyverordening 2019 proof.

    - Er is een bewerkings overeenkomst met Google gesloten; Het 'Amendement gegevensverwerking' voor dit account is geaccepteerd op 20 juni 2018.  
    - Het laatste octet van het IP-adres is gemaskeerd; gtag('config', 'UA-xxxxxxx-x', { 'anonymize_ip': true }); // Toelichting AP: Hiermee zet u de IPmaskering aan
    - Google 'gegevens delen' is uitgezet;
    - Er wordt geen gebruik gemaakt van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analytics-cookies.

Als wij uw gegevens digitaal ontvangen / overdragen en opslaan, gebruiken wij altijd de coderingstechnologieën die erkend worden als gangbare standaarden binnen de IT-sector.


Omschrijving van de persoonsgegevens
Voor bovengenoemde doeleinden zullen wij eventueel de volgende persoonsgegevens van u verwerken:
• NAW-gegevens;
• bedrijfsgegevens;
• btw-nummer;
• e-mailadres;
• (mobiel) telefoonnummer;
• technische browserinformatie;
• cookie ID;
• klik- en surfgedrag;

Bewaartermijnen
Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is om de in deze privacy- en cookieverklaring genoemde doeleinden te bereiken.

Hoe neemt u contact met ons op in verband met ons privacybeleid?
Als u wenst te reageren op ons privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verwijderen van persoonsgegevens
Indien u wenst dat al uw persoonsgegevens uit onze database worden verwijderd, kunt u contact met ons opnemen op het hierboven vermelde adres.

Over communicatie per e-mail
Als u in de toekomst geen e-mails wenst te ontvangen van ons bedrijf, kunt u contact met ons opnemen op het hierboven vermelde adres.

Over communicatie per brief
Als u ons via het web uw postadres meedeelt, kunt u van ons periodieke mailings ontvangen, met informatie over producten en diensten. Als u dergelijke mailings niet wenst te ontvangen, kunt u contact met ons opnemen op het hierboven vermelde adres.

Over communicatie per telefoon
Als u ons uw telefoonnummer meedeelt via het web, zal ons bedrijf alleen telefonisch contact met u opnemen als dit nodig is om u te informeren over bestellingen en contracten.

Indien u geen geadresseerd reclamedrukwerk en/of geen commerciële telefoontjes (meer) wenst te ontvangen, kunt u dat kenbaar maken via de website van de Stichting Infofilter: www.infofilter.nl.

Ons bedrijf kan de consumenteninformatie gebruiken voor nieuwe doeleinden die nog niet voorzien zijn in ons «privacy-beleid». In dat geval, zullen wij contact met u opnemen alvorens uw gegevens te gebruiken voor deze nieuwe doeleinden, om u op de hoogte te stellen van de wijzigingen aan ons reglement voor de bescherming van persoonlijke gegevens en om u de kans te bieden uw deelname te weigeren.

Op verzoek verlenen wij aan de bezoekers van onze site toegang tot alle informatie die wij van hen bijhouden. Als u toegang wenst tot deze informatie, gelieve u contact met ons op te nemen op het hierboven vermelde adres.

Op verzoek bieden wij de bezoekers van onze site de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens die wij van hen bijhouden, te corrigeren. Als u uw persoonlijke gegevens wenst te verbeteren, gelieve u contact met ons op te nemen op het hierboven vermelde adres.

Als u vindt dat onze site niet in overeenstemming is met ons privacybeleid, neem dan contact op met ons bedrijf zelf, op het hierboven vermelde email adres.

Autoriteit Persoonsgegevens
Natuurlijk helpen wij u ook graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen onze verwerkingen van uw persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.